O nama

 

Pansion "Jerko" je započeo s radom 1989 godine. Počevši kao mali ugostiteljski objekt obitelji Čilić, Pansion "Jerko" je postepeno proširivao svoje kapacitete kako bi zadovoljio potrebe svojih gostiju, pružajući im kvalitetu, sigurnost i toplinu obiteljskog ugostiteljstva.

Pansion "Jerko" se nalazi u samom centru Međugorja. Udaljen je od Crkve Sv. Jakova svega 1-2 minute hoda (oko 200m - google maps). U sklopu vašeg boravka u Pansionu "Jerko" u mogućnosti smo vam oragnizirati parking za vaše vozilo (bilo osobni automobil, mini bus ili autobus).

Pansion "Jerko", za svoje goste, može osigurati 80 ležaja, koji su raspoređeni unutar 40 soba (sobe s jednim krevetom. dva kreveta, tri kreveta, bračnim krevetom). Svaka soba je opremljena s vlastitim sanitarnim čvorom (tuš, WC), centralnim grijanjem i kvalitetnim ležajima za što udobniji boravak.

U ponudi imamo nekoliko vrsta aranžmana:

  • Polu pansion - uključuje doručak, ručak i noćenje
  • Puni pansion - uključuje doručak, ručak, večeru i noćenje
  • Noćenje - uključuje samo noćenje

U sklopu Pansiona "Jerko" se nalazi i restoran namjenjen isključivo našim gostima. Vremenski raspored objeda (vrijeme doručka, ručka, večere) se kreira po vašim potrebama. U ponudi imamo raznovrstan izbor domaćih jela i vina, a također smo u mogćnosti kreirati i poseban jelovnik po vašoj želji.

Pansion "Jerko" vam je u mogućnosti organizirati prijevoz iz obližnjih zračnih luka, Dubrovnik, Split, Sarajevo, Mostar, kao i iz trajektne luke Split do Pansiona "Jerko". Na vama je da nam dostavite podatke o dolasku (datum i vrijeme dolaska, br. leta, br. trajekta) do jedne od ranije navedenih destinacija, a mi će mo vam organizirati prijevoz. Ovisno o broju gostiju, možemo organizirati dolazak po vas ili vašu grupu, TAXI-em, Mini-Busom ili Autobusom.

Napomena!

U slučaju da dolazite s vlastitim prijevozom u Međugorje važno je naglasiti da se moraju kupiti vinjete (dostupne na obližnjim benzinskim crpkama).

O nama

Pansion "Jerko", Vam na raspolaganje pruža 80 ležaja raspoređenima na sobe s jednim krevetom. dva kreveta, tri kreveta, bračnim krevetom idr. Svaka...

Saznajte više

Restoran

U sklopu Pansiona "Jerko" se nalazi i restoran namjenjen isključivo našim gostima. Vremenski raspored objeda (vrijeme doručka, ručka, večere) se...

Saznajte više

Sobe

Pansion "Jerko", Vam na raspolaganje pruža 80 ležaja raspoređenima na sobe s jednim krevetom. dva kreveta, tri kreveta, bračnim krevetom idr. Svaka...

Saznajte više